gott nytt år

såhär ser jag ut ikväll!
gott nytt år!




nyår

hej.
pappa väckte mig imorse och sen ringde klara mig så vi låg och pratade ett tag. sen gick jag ner och åt frukost/lunch, sen tog jag en skön dusch och nu sitter jag här och ska börja pilla med mitt hår.
vid fem ska vi vara hos alicia tror jag så jag ska börja små fixa mig så jag hinner bli klar. ska se om jag hinner upppdatera er med min outfit eller så.
ska försöka, tror dock inte att det är  så många som läser nu på nyår. men iallafall.
har en väldigt enkel outfit men jag gillar den så den duger!
nu ska jag blåsa håret vi hörs!
saknar pernilla och tove som fan! hoppas ni har det asbra men ni får gärna komma hem nu!
 

godnatt

hej. har ikväll varit med terese. vi kollade på någon film. den var inte så jätte bra. på något sätt lyckas vi alltid att välja dåliga filmer. haha,
sen så låg vi och lekte med telefonerna ett tag och sen kom hennes mamma och hämtade henne. så jag kollade på lite VD och sen har jag bara kollat runt på datorn osv.
funderar på att nog ta och gå i säng snart då det är nyår imorgon, eller ja idag.
vi hörs när jag har vaknat puss

terese

sitter vid bordet nu. farmor och farfar är här. dom åt middag här också,även min brorsa och hans tjej men dom åkte för ett tag sen.
nu är terese påväg hit,vi får se vad vi hittar på för något! hörs senare!



trött tjej

var uppe sent igår. är sjukt trött nu så ligger i soffan och kollar på vd. ska kanske träffa en kompis ikväll vi får se. nu ska jag fortsätta kolla vi hörs senare!


bild från någon dag sen!

bra kväll

var med terese och manne ikväll. hade en mycket bra kväll. vi körde bla twister. sjukt kul fast jag sög. kollar på vd nu! imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet igen men vi får se. hörs imorgon puss!



tränat

åkte och tränade idag och gud vad skönt det var!
pappa fixade äntligen en kabel så jag kan koppla ihop datorn med tv:n så nu sitter jag och kollar på VD.
ikväll ska jag träffa terese, gud vad jag saknat henne! vi hörs senare!





ted

varit med sofia ikväll
vi gick till ica och tillbaka sen såg vi på ted och for för en stund sen så jag ser klart den nu. sen ska jag nog sova får se helt enkelt!
vi hörs imorgon godnatt!

fialotta

hej. sitter hemma hos mig med sofia. vi har inga planer för ikväll. så vi ser om vi bara stannar inne.
har iallafall bara varit hemma hela dagen och kollat på VD. världens bästa serie.
nu ska jag vara social med sofia vi hörs nog senare ikväll puss

Dec. 28, 2012

var hos sofia igår kväll och så. åkte hem tidigt för skulle upp tidigt. åkte till sjukhuset för att kolla min hals det var de äckligaste jag gjort. men nu är det gjort. har hunnit duscha och nu kollar jag på vd. har inga planer för ikväll lika skönt det nästan!
vi hörs lite senare!



sofia

hej. var och fixade mina naglar idag och sen mötte jag upp sofia på stan. nu är vi hos henne. jag ska äta här också! vad vi gör ikväll får vi se!
hörs senare!


dålig bild!

förlåt

förlåt för helt värdelös bloggning. igår var jag iallafall hemma och på kvälle fick vi lite gäster. släkt från stockholm/ linköping kom förbi på middag så fick mysa lite med mitt kusinbarn också som är ca två månader tror jag.
 
idag så åkte jag och mamma ner på stan och fick med mig en del snygga tröjor hem och även ett par byxor och en klänning, är inte helt säker på om jag ska behålla klänningen än men vi får se.
den är jätte fin men vet inte när jag ska kunna ha den förutom på typ nyår!
 
nu ska ag ta och lägga mig i ett skönt bad så hörs vi senare!
 

GOD JUL

god jul mina fina läsare! hoppas ni får en super bra jul vi hörs imorgon!



min dag

åkte förbi och lämnade lite saker hos kia som vi ska vara hos imorgon då vi firar med pappas sida. träffade min kusin och kusinbarn världens gulligaste sen åkte jag och mamma till stan en snabbis. vi fick med oss tre tröjor hem. gick iallafall runt såhär idag:


dålig bild men körde på en skön outfit.
ikväll så kom släkten på mammas sida över för middag. super mysigt. nu ligger jag och kollar på VD. ska nog inte sova så sent heller! vi hörs lite senare puss



23/12

hej, min dag har bestått av att städa. inte det roligaste men det behövdes då vi får gäster ikväll. nu har jag precis sminkat klart mig och ska nog kolla på något avsnitt av VD eller så. som sagt gäster ikväll så blir hemma ikväll och imorgon är det julafton! känns som att det nyss var sommar nästan.
vi hörs lite senare puss!

lördag

klockan är lite över tio och jag är helt slut. 
idag så åkte jag iväg med min mamma och syster på lite olika ställen och ikväll så har jag bara legat i sängen, kollat på VD, och lite annat. ska sova tidigt ikväll så jag orkar med söndagen då det ska komma en massa folk hit imorgon. 
hoppas ni haft en skön lördag det har då iallfall jag!
 

hej

vaknade ganska tidigt idag. vaknade dock med världens huvudvärk,ont i halsen och hosta. mår alltså sådär just nu men förhoppningsvis blir det bättre snart.
har inga säkrade planer för ikväll beror lite på hur jag mår också. nu ska jag lägga mig och fortsätta kolla på VD. ha en bra lördag!

14: Dåliga vanor

1. jag biter på naglarna, jag försöker att inte göra det men så fort det blir vasst eller det är en liten bit av nageln som är lös då ryker den, jag tycker själv att det är äckligt och ångrar mig alltid då jag gjort det.
 
2. jag "knäcker" mina fingrar eller vad man ska säga och det är inte heller så bra direkt. försöker sluta även med det men det går inte så bra.
 
jag har nog hur mycket dålig vanor som helst men som jag inte kommer på just nu så de har två får duga. 

godnatt folket!

hej,är helt sjukt trött. ikväll så var jag med klara,jimmy,erik och filip. vi kollade på någon sjukt jävla läskig film och jag tittade bort större delen av filmen. nu funderar jag helt klart på att sova,imorgon är det lördag och då ska jag inte göra något,städa lite men annars inget super skönt! vi härs imorgon puss

13: En tjejkompis och en killkompis

en tjejkompis måste nog bli lisa, vi har känt varandra i evigheter typ och vi ses inte så ofta som vi borde men hon är underbar. thailand tillsammans var bäst och i maj så blir det konsert tillsammans. oj vad kul det kommer bli.
en killkompis, hm ja har faktiskt ingen killkompis som jag står riktigt nära om jag ska vara ärlig. men albin är en kille som är lätt att snacka med osv, men vi träffas aldrig osv. men som sagt har ingen riktigt som jag står nära.

12: Något som ändrat mig

oj jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva här. kommer inte på något bra att skriva, det kanske kommer upp senare.
 

klara

hej, har fixat mig lite och medans jag väntar på att klara ska komma så tänkte jag göra några dagar som jg itne gjort på ett tag nu känns det som. ska hänga med klara ikväll och vi ska kanske träffa några fler kompisar får se hur det blir. hoppas ni alla får en bra helg!
 

julavslutning

hej avslutningen var ganska seg menmen. när vi fått våra betyg så åkte jag och klara till kyrkan och kollade på min systers avslutning och sen en snabbis till mig innan vi åkte till klara en snabbis och sen åkte vi till stan. det lutar mot att jag träffar klara ikväll också!



duschat

har nyss duschat och sitter och kollar på en serie som jag precis börjat kolla på.
har också duschat. julavslutning imorgon sen ska jag nog åka på stan ett tag och så.
vi hörs senare eller imorgon!



trött

hej,
trippelbollen idag gick väl sådär, vi förlorade finalen med typ 1,5p vilket gjorde hela laget jävligt förbannat. men vi kämpade på. spelade dock bara volleybollen men det var helt okej kul.
ikväll ska jag inte göra något, fixa lite till imorgon då det är avslutning. känns jävligt skönt. nu sitter jag och gör ingenting. ska nog ta och kolla på någon film eller så vi hörs puss.
 

stallet

snart ska jag åka till stallet med min syster. det är hon som ska rida. sen ska jag kanske träffa klara ikväll vi får se. imorgon har vi trippelboll under dagen så inga lektioner och på fredag är det julavslutning!
bjuder på en mycket ful bild från innan jag drog på stan!



stan

vi har inte haft några lektioner idag heller. igår slutade vi kring tio och samma sak idag. började nio med bildredovsning sen hade vi inge mer innan vi skulle ha lite betygsnack på engelskan. åt lunch sen for jag hem och nu är jag påväg ner på stan med klara och sofia. vi hörs senare!

11: En av mina favoritbilder

helt klart en av mina favoritbilder, en bild från turkiet! 

usel bloggning

förlåt. men dagen har varit bra. inga lektioner typ och fick tillbaka mitt so prov det gick super bra och jag är sjukt nöjd.
drog ner på stan med sofia ett tag sen till gymmet där jag inte varit på två veckor då jag har haft mycket i skolan.
ikväll så har jag umgåtts med klara,tove och pernilla då tove och pernilla åker imorgon.. nu ska jag sova godnatt!

myser med brudarna





10: Något jag är beroende av

Jag är helt klart beroende utav min telefon och av att lyssna på musik, älskar att lyssna på musik!



skype

ligger och snackar med en kompis på skype och har gjort ett bra tag. ligger och kollar på oth samtidigt. är sjukt jävla trött så funderar på att snart ta och krypa ner i sängen. imorgon väntas en dag med skola sen kanske gymmet efter och sen träffar jag förhoppningsvis brudarna för lite mys eftersom att det är sista kvällen....
nu ska jag kolla på oth puss
 

9: En vän jag inte skulle klara mig utan

jag skulle inte klara mig utan någon av mina vänner för dom är alla speciella på sitt sätt.
och en massa fler. ♥ har inte så mycket bilder heller för den delen!

måndag

hade en slapp dag i skolan,skönt s fan. åkte hem och har typ kollat på oth sen dess. ikväll så ska vi klä julgranen ska se om jag får nå bra bilder.
vi hörs senare!



8: Något som gör mig glad

Något som gör mig glad är helt klart mina vänner. 
När vi sitter ett gäng och pratar om allt möjligt, om man har en dålig dag så finns dom alltid där och gör en glad. jag älskar alla mina vänner!
orkar inte lägga ut bilder på alla men ni vet vilka ni är!

7: Någonstans jag vill åka

Jag vill åka till London, New York, LA, ja lite överrallt helt enkelt. till dom städer och länder som jag tror att dom flesta speciellt tjejerna i min ålder vill åka till.
två bilder från we♥it

6: Min sommar

Min sommar var super bra.
 
Började med skolavslutning,efter den så drog jag och sofia hem till mig, käkade tårta osv sen cylade vi och mötte upp jessica innan vi cyklade vidare ner till stan för att skriva moppeprovet.
på kvällen var vi sen med några vänner och jag var glad för jag hade klarat provet.
umgicks med en hel del fint folk och kom riktigt nära terese under tiden alla var på konfa.
jag åkte till turkiet i en vecka och i tre dagar så fick jag alicia och aminda vara tillsammans och sen åkte aminda hem och kvar blev vi. turkiet var helt klart en av de bästa resorna. 
Vi var hemma ett tag och sen åkte vi till skåne dit också sofia följde med. det var super mysigt. vi shoppade, myste osv. det blev även några natbad!
jag hade en bra sommar och jag är glad att jag har dom vänner jag har ni är underbara!
nu kommer lite blandade bilder från i sommar.
bilderna har ingen speciell ordning!

söndag

som sagt gårkvällen var as bra. idag väckte alice mig vid typ kvart över tolv och idag har jag bara legat i sängen och kollat på oth typ. har inga planer för resten av dagen eller kvällen och det känns ganska skönt. jo har en grej jag ska göra ikväll och det är helt klart att kolla på solsidan, gud vad jag älskar det programmet.
nu ska jag fortsätta kolla på oth puss
 

svar

fick en fråga om vem joel är och om han går i min klass och svaret där är ja! han går i min klass och har gjort i all evighet känns det som, haha, nä men vi bor bara några gator ifrån varandra och brukar åka buss hem tillsammans efter skolan. inget mer med det, vi har känt varandra jätte länge! :)
hoppas du nöjer dig med det här svaret annars får du väl kommentera igen eller något!

godnatt

hej kom hem för ett tag sen och nu ska jag sova. hade en av dom bästa kvällarna på länge. kan inte fatta att tove och pernilla är borta i nästan en månad. får passa på att krama på dom nu de sista dagarna!
kvällen var som sagt bra och nu ska jag sova godnatt!

lördag

sitter på bussen nu mot ica för att möta brudarna sen myskväll eller ja får se vad vi hittar på! vi hörs senare!


man ser mina naglar lite på bilden jag gillar dom iallafall!

mys

hej.
har inte gjort något alls idag. legat och kollat på oth och så.
om någon timme så är det dags att göra sig iordning för vid halv sex ungefär så ska jag och några tjejer sticka iväg och handla till middagen ikväll. vi ska käka tillsammns och sen får vi se vad vi gör. det är sista helgen som tove och pernilla är hemma innan dom sticker iväg i typ en månad så det blir en liten avskeds middag.
det är iallafall jag, tove, pernilla och klara som ska ses. 
nu ska jag kolla på lite mer oth innan jag ska fixa mig. vi hörs senare!
 
förlåt för att jag inte har några bilder. bloggar från skoldatorn mest hela tiden...

fredag

hej!
svenska provet gick väl sådär. åkte iallafall ner på stan med sofia när vi slutat och ikväll ska jag bara vara hemma. har fixat mina naglar också! dom blev helt okej kanske visar senare nu ska jag kolla på oth!

prov

hej.
har gjort engelska redovisningen idag och den gick helt okej. fysik provet gick åt skogen och jag kommer få f i fysik den här terminen och det känns inte kul.
nu ska vårat svenskaprov snart börja så skriver senare vi hörs puss.
 

5: 5 hemsidor jag är inne på

Jag är inne här på blogg.se för att kunna blogga såklart.
 
sen är jag inne väldigt mycket på tumblr.


och twitter.
 
sen facebook en helt del
 
och sen är jag inne på swefilmer för att kolla på serier.

godnatt

jag är så himla trött så nu ska jag läsa igenom mina häften en sista  gång och sen ska jag sova.
eller ja  försöka iallafall.
jag längtar tills morgondagens skola är över och jag får komma hem och slänga mig i sängen.
dock lutar det mot att jag åker till gymmet då jag inte varit där på evigheter men vi får se helt enkelt. packar nog ner träningskläderna iallafall.
håll tummarna för att jag klarar provet imorgon. jag skriver imorgon godnatt!
 

fysik

hej.
jag slutade klockan 13.10 och då tog jag bussen hem tillsammans med joel.
när jag sen kom hem så pluggade jag lite och sen vid halv tre så kom pappa och hämtade mig och vi åkte till min lillasysters skola för lite lucia fika och så. brorsan min tittade även förbi där. 
sitter och pluggar för fullt och känns som att jag kan en hel del om svenskan. NO:n känns jobbigare men jag kämpar på och ikväll efter middagen så tänkte jag faktiskt bara ligga och kolla på film. jag är så less på att plugga nu och det jag inte har lärt mig än kommer jag nog inte heller att hinna lära mig.
 
min dag imorgon börjar med engelska redovisning, sen är det dags för fysik prov, efter det är det lunch sen slöjd och sen är det svenska prov, efter det så är den här veckan över och nästa vecka så väntas bara en bildredovisning tror jag och den kommer förhoppningsvis gå bra. arbetet är klart så det är bara att redovisa!
 
nu ska jag fortsätta med fysiken innan jag blir allt för trött. vi hörs lite senare ikväll alla fina!
hur fin är inte denna klänning? bilden är från min tumblr. 

4: Berätta om din första kärlek

oj vad ska jag skriva här.
finns inte så himla mycket att skriva egentligen.
Det måste nog ha varit en kille som jag nu idag inte alls pratar med och som jag inte pratat med på jätte länge verkligen, var nog minst ett år sen om inte mer.
Vårat förhållande var väl sådär, vi träffades nästan aldrig för vi hade helt enkelt inte tid och han hade sin hockey som han var fullt upptagen med. men ja, vi höll ihop ett tag och jag kan inte skriva så mycket mer om det här för vet inte riktigt vad jag ska säga.
tycker inte att det är är så himla intressant heller så vi avslutar här för jag har inget mer att säga!
bjuder på en bild från min tumblr då jag inte har några bilder kvar  från den  här tiden.

spanska

hej sitter på spanskan nu.
har en chilm dag idag. lucia på morgonen så inga lektioner
första började tio över tio. sen slutar vi vid ett någon gång och då ska jag hem och plugga lite innan jag ska till min systers skola!
hoppas ni alla har en bra torsdag och en bra lucia!



less tjej

jag är så sinnessjukt trött att jag inte kan koncentrera mig på pluggandet. 
fattar inget om NO:n svenskan fattar jag lite av men jag känner mig sjukt stressad. för om jag inte klarar mitt fysikprov så får jag F i fysik. så ja jag känner stressen verkligen.
måste ta och sluta göra en massa annat på datorn nu och börja plugga.
hoppas ni har en bättre kväll än vad jag kommer ha.
kanske skriver innan jag somnar men om inte så hörs  vi imorgon!

3: Mina drömmar

Mina drömmar är nog att få flytta ifrån Sverige, kanske inte hela livet men iallafall ett tag, ett år eller två. då vill jag flytta till typ USA eller London kanske.
Jag vill såklart skaffa barn och bilda familj men det är väldigt långt bort! haha
Nä men jag har inte så jätte mycket drömmar, det är väl helt enkelt dom här. 


2: 5 favoriter

Oj fem favoriter.
 
1. Helt klart mina underbara vänner! som jag inte har någon bra bild här på min skoldator, men mina vänner vet helt enkelt vilka dom är. älskar er alla mina underbaringar.
 
2. Att resa, det är en av dom största favoriterna, turkiet 2012 och Thailand 2011 var helt klart de bästa resorna jag åkt på. 
 
3. sommar och värme, ganska självklart kanske, det är en stor favorit, mycket bättre än en kall och tråkig vinter, även fast den är lite mysig den också.
 
4.Musik (Spotify/ One direction) lite tråkigt kanske men jag skulle inte klara mig utan spotify och one direction har gett mig en sån underbar vän, min fina vän elin i stockholm. så tack vare dom har vi träffats så de är helt klart två favoriter.
 
5.Shopping är också en stor favorit. dock så shoppar jag inte lika ofta nu för tiden men det är alltid kul med nya kläder och skor!
 

2&3

dag 2&3 kommer upp idag.
förlåt för dålig bloggning men har sjukt mycket i skolan som jag sagt tidigare.
idag när jag skulle hem så körde bussen fast så det var lite drygt men tillslut kom vi loss och jag kom hem lite senare än tänkt.
men nu ska jag skriva dag 2 och 3 och sen ska jag plugga hela kvällen.
pussss

plugg igen

mysbyxorna är på,bra musik spelas och nu sätter jag mig och pluggar igen. längtar tills denna vecka är slut. jag behöver verkligen lov! jag hoppas att ni inte har lika mycket som jag denna vecka! har inte sovit så bra så är riktigt trött också men måste försöka fokusera nu puss!

fysik

hej,sitter just nu och pluggar fysik. fattar ingenting och provet är på fredag. ajaj... men ska plugga vidare nu på både fysiken och senare även svenskan!
vi hörs ikväll puss!



1: Om mig

Hej, ja som alla säkert redan vet så heter jag Amanda.
jag bor i Umeå som är en helt okej stad.
jag går på grubbeskolan i nian, har en hyffsad bra klass.
på fritiden så älskar jag att träna, när jag inte har mycket i skolan så försöker jag vara så ofta jag kan på gymmet.
Jag bor tillsammans med min familj, mamma, pappa och lillasyster, har också en storebror som just nu inte bor hemma, han bor tillsammans med sin flickvän.
Ja har väl inte så mycket mer att säga.

bild från min instagram!

lista

 1: Om mig

 

 2: 5 favoriter

 

 3: Mina drömmar

 

4:  Berätta om din första kärlek

 

 5: 5 hemsidor jag är inne på

 

 6: Min sommar

 

 7: Någonstans jag vill åka

 

 8: Något som gör mig glad

 

 9: En vän jag inte skulle klara mig utan

 

10: Något jag är beroende av

 

11: En av mina favoritbilder

 

 12: Något som ändrat mig

 

 13: En tjejkompis och en killkompis

 

 14: Dåliga vanor

 

 15: En speciell person

 

 16: 4 bilder som gör mig glad

 

 17:  En bild på en tid du saknar

 

 18: Fem bloggar jag läser dagligen

 

  19: Mitt favorit klädesplagg just nu

 

 20: Typ av killar jag faller för

 

 21:  3 saker jag inte klarar mig utan

 

snodde denna av min kära vän lisa, tänkte se om jag orkar göra hela! har inte så mycket att skriva om så en sån här passar bra! hennes blogg hittar ni här : http://lisaberglund.blogg.se/ 


förändring

hej.
har pluggat svenska idag.
no plugget börjar imorgon då jag fått alla papper från klara som hennes pappa skulle skriva ut till oss.
har skrivit en massa på svenskan och nu är det bara att plugga in allt. vet inte riktigt vad det är vi ska kunna men jag antar att det är på det vi gått igenom.
 
ligger just nu iallafall och skriver lite med en kompis på kik, pluggar och så.
är så himla trött så känns inte värt att plugga egentligen. ska försöka sova tidigt ikväll med tanke på att jag knappt sov något inatt.
 
sen är jag också sugen på att göra något med mitt hår. skulle lätt vilja göra som på bilden men skulle aldrig våga plus att min hår redan är slitet som fan så skulle behöva klippa och massa skit innan. men det skulle vara riktigt kul med en förändring till jul/nyår!

svenska

hej.
slutade klockan två idag och tog då bussen hem och nu sitter jag här och ska plugga.
imorse var jag taggad på att träna men jag känner att jag inte hinner. har en massa att plugga till.
fysik provet blev flyttat så det är på fredag, samma dag som svenska provet och engelska redovisningen om vi inte gör den på onsdag.
idag gjorde jag iallafall bort musikprovet och det gick lång ifrån bra men skit samma nu är det gjort och jag slipper tänka mer på det.
nu ska jag plugga lite svenska så vi hörs senare ikväll.
 
sitter på skoldatorn så har inga bilder!

så skönt

hej!
måndag och jag är super trött,har knappt sovit något inatt.
men dagen blev bättre då jag fick veta att jag klarade mitt matteprov. känns jätte skönt!
har musikprov idag och sen två prov kvar + redovisning sen är det slut.
nu ska jag lyssna på matten vi hörs!

godnatt

nu tar jag och säger godnatt. imorgon så väntas en dag med skola och sen plugg.
har som sagt två prov kvar och jag fattar inget av fysiken vi jobbar med... känns jobbigt menmen.
idag har jag pluggat svenska,kollat på oth och nu på kvällen har jag legat och kollat på tv. vi hörs imorgon godnatt!

vinter

bjuder på lite fina och mysiga jul/ vinter bilder.
i år har jag bestämt mig för att inte klaga allt för mycket på vintern.
den kan vara ganska mysig ibland! det ända jag hatar riktigt mycket är kylan..usch!
 bilder från weheartit
 

summer love

försöker göra allt för att inte plugga så hej igen.
har sen sist skrivt en del på svenskan som vi ska ha prov på, skickat in båda mina inlämningar och spelat tetris typ.
jag har så sinnessjukt tråkigt och vill bara sova. men måste verkligen plugga.
det är inte länge kvar tills jul. har prov den här veckan och sen är det slut. känns så jävla skönt.
nu ska jag spela lite mer tetris och sen fortsätta skriva.
sitter även och lyssnar på musik. gud vilket tråkigt inlägg.
vi hörs pussar
 

söndag

hej,
nu sitter jag i sängen och ska ta och göra klart det sista på min ena inlämning som ska vara inne imorgon.
det är bara lite som ska skrivas och fixas och sen är jag klar och kan skicka in dom båda.
efter det så ska jag börja plugga till mitt fysik och svenska prov som jag har i veckan och det känns inte kul.
men lika bra att börja nu.
har inga andra planer för dagen än att plugga, hade tänkt dra mig till gymmet men plugget går före så får åka dit imorgon istället.
nu ska jag skriva klart så vi hörs senare!
bjuder på en till bild från turkiet bara för att jag saknar värmen och att kunna gå runt i klänningar!

sovgott

hej.hade en mysig kväll med pernilla! vi såg på film och åt en massa god frukt. super mysigt och sen kom mamma och hämtade mig.nu funderar jag på att sova så jag kan ta mig upp hyffsat tidigt imorgon,så godnatt och sov gott!en bild från ikväll!

pernilla

hej.
sitter just nu i sängen och väntar på att pernilla ska ringa mig igen. vi ska nog ses och hänga lite ikväll.
vi har inga speciella planer,så vi får helt enkelt se vad som händer.
det  blir nog en bra kväll,.
 
jag skriver nog senare eller imorgon men ha en bra kväll!
 
hahah bjuder på en ful bild på mig och pernilla från i typ somras/höstas! hahah usch vilken bild

lördag

hej, idag har varit en skön dag, passade på att sova länge iidag, eller ja vaknade vid tolv ungefär men det var skönt ändå.
farmor och farfar kom först förbi och sen även min kusin och morbror, super mysigt. så vi fikade lite och sen har jag städat lite på övervåningen och mitt rum såklart.
ikväll så kommer farmor och farfar hit på middag.
 
kvällens planer är inte helt spikade än men det lutar mot att jag nog ska träffa några kompisar, eller ja vi får se vet inte vem/vilka helt så, men jag kanske stannar hemma, är fortfarande ganska trött. hade tänkt plugga idag men blev inte riktigt så då vi fick besök, så det får bli imorgon istället.
nu ska jag sminka mig och göra mig iordning.
ha en fortsatt bra lördag!
gud vad jag saknar detta ställe....

godnatt

hej har inte haft tid att blogga idag.
provet gick väl sådär är väl aldrig nöjd. men efter skolan så åkte jag ner på stan med pernilla, vi kollade runt och jag hittade en julklapp till min lillasyster!
ikväll så kom emelie och pernilla hit,var evigheter sen jag träffade emelie så det var super,vi bara chillade och nu hade jag tänkt sova för är så himla trött,skriver imorgon puss!

tröttis

hej, ligger för tillfället i sängen och kollar på lite oth och så, innan jag ska sova ikväll så ska jag läsa igenom det sista i matten för imorgon väntas prov. hoppas att det kommer gå bra men man vet ju aldrig, tycker det här kapitlet har varit konstigt/lite svårt på vissa ställen så förhoppningsvis så går det bra.
annars så har kvällen varit lugn, pluggade lite när jag kom hem och sen har jag bara kollat på oth och läst saga för lillasyrran när hon skulle sova, mysigt!
men jag skriver senare eller imorgon!
har skoldatorn så har tyvärr inga bilder att bjuda på!

minerva

hej, sitter just nu och pluggar matte.
imorgon är sista delen av matteprovet så ska bara gå igenom lite och kolla så jag inte glömt något som jag borde kunna.
 
idag efter lunchen så drog jag,pernilla,sofia,tove och klara till minerva för att kolla lite och sen efter det så åkte jag hem och nu sitter jag här.
ikväll så ska jag plugga lite och sen bara ta det lugnt.
imorgon är det fredag och det känns helt underbart med helg, det behövs men har en massa plugg till nästa vecka så jag kommer nog plugga en del i helgen.
nu ska jag fortsätta plugga matte vi hörs senare.
en bild från instagram, har  fått tillbaka min telefon nu, glad tjej!

core

hej, har inte bloggat något idag.
men hade iallafall skola och vi hade ena delen av matteprovet som gick sådär, resten ska vi göra på fredag, känns drygt men. efter skolan skyndade jag mig hem slängde i mig lite mat och sen skjutsade mamma mig till gymmet, jag tove och pernilla körde ett Core pass, sjukt jävla jobbigt men det känns bra när man känner att det bränner. nu sitter jag och lyssnar på muisk och pluggar spanska glosor till imorgon.
nu ska jag fortsätta så jag får sova någon gång puss.
en bild på mig och mitt hjärta när vi var i skåne!

träna

hej, det gick bra att ta sprutan men det gjorde lite ont. men iallafall
snart kommer pernilla och hämtar upp mig och sen så sticker vi iväg för ett träningpass. det är bara ett 30mins pass men oj så jobbigt, det var det iallafall sist jag körde.
nu ska jag lägga ner mina saker i väskan osv vi hörs när jag är hemma igen.
åh vad jag tycker om den här bilden!

träna

hej, det gick bra att ta sprutan men det gjorde lite ont. men iallafall
snart kommer pernilla och hämtar upp mig och sen så sticker vi iväg för ett träningpass. det är bara ett 30mins pass men oj så jobbigt, det var det iallafall sist jag körde.
nu ska jag lägga ner mina saker i väskan osv vi hörs när jag är hemma igen.
åh vad jag tycker om den här bilden!

Sista lektionen

Hej sitter på sista lektionen just nu. Slutar klockan tre och sen kommer pappa och hämtar mig för jag ska åka och ta en spruta. Usch! Men ikväll blir det träning,Lisa kunde inte hänga med så Pernilla följer med istället! Najs
Men nu ska jag plugga matte puss!


Matte

Hej!
Efter maten så åkte jag ner på stan med mamma och bytte storlek på två tröjor och lite sånt.
Nu pluggar jag matte. Känner att provet inte kommer gå bra. Så ska fortsätta plugga ett tag innan jag ska ta och sova.
Imorgon är det tisdag och då väntas skola till ca 15.00 sen fyra så ska jag ta spruta och sen på kvällen ska jag och Lisa träna. Är sjukt taggad på att träna då vi ska köra ett pass.
Men nu ska jag plugga vi hörs imorgon godnatt!


ajaj

den här dagen har varit upp och ner.
blev godkänd på kemi provet, det var ett plus. två minus var att jag ett tappade telefonen i golvet så skärmen sprack och två var att jag fick en glasbit i tummen. var inte skönt att dra ut den sen kan jag ju lova.
men den var som tur inte så jätte stor!
nu ska jag sätta mig och plugga matte för fulla muggar, har panik för att jag fattar ingenting så nu jävlar.
vi hörs väl senare.
har inga bilder på skoldatorn så det får bli den här!

Måndag

Hej igår gjorde jag ingenting, for till gymmet ett tag sen hem å plugga typ 30min sen åkte jag och pappa ner på stan och köpte tre tröjor men två av dom var förstora så måste byta storlek.
Nu sitter jag iallafall på matten och har panik för jag fattar ingenting och vi har prov på onsdag. Men nu slutar vi typ så vi hörs när jag kommer hem sen!


Godnatt

Hej,är så himla trött så jag håller på att svimma. Sofia kom hit så vi har typ inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen kolla på lite oth och så. Imorgon blir det kanske gymmet! Nu ska jag sova godnatt!
Bjuder på en någon vecka gammal bild!


1 december

Hej! Just nu håller jag på att julpynta huset med mamma! Snart ska vi ut och skotta också,det har kommit helt sjukt mycket snö nu! Och det slutar inte snöa heller...
Nu ska jag hjälpa mamma igen skriver senare!