grattis mitt hjärta

vill börja med att säga ett stort grattis till min älskade vän alicia som fyller år idag. så grattis vännen, vi ses imorgon. jag älskar dig.

två bilder jag ser ut som ett mongo på från turkiet, men jag älskardig.


onsdag

hej och glad halloween alla människor. 
idag ska vi baka hade vi tänkt, dock vet vi inte riktigt vad och sen ikväll ska vi på bio.
vi har bara chillat dom här dagarna och det har varit sjukt skönt.
men iallafall hoppas ni får en bra halloween alla människor så hörs vi senare.
 

skönt




vi bah mår här i sängen. världens bästa plats. men vi hörs imorgon. så säger godnatt nu,godnatt och sov gott alla! jag och mitt hjärta igår tror jag det var!


slöat

hej.
jag och elin har verkligen inte gjort ett skit idag. det har varit piss dåligt väder så vi har bara legat inne hela dagen och kvällen. vi sitter som vanligt med varsin dator och nördar.
varmt är det också här i mitt rum och jag är sugen på något gott men det har blivit alldeles för mycket sånt dom senaste dagarna så inget sånt ikväll inte.
imorgon har vi inga planer på dagen men mot kvällen så lutar det mot att vi går på bio så det kommer nog bli super mysigt.
hoppas ni alla har haft en bra och skön dag så hörs vi senare eller imorgon!
 

tisdag

hej, tisdag idag och vi ligger just nu i sängen med varsin dator.
igår drog vi ner på stan och efter ett tag blev det fika med tove och pernilla och sen hem, vi chillade bara tills vi drog och mötte tove och pernilla på ica och sen gick vi alla tillbaka  till mig där vi bara satt och kollade på tv och så.
jag har ont i huvudet idag och det är dåligt väder så vi får helt enkelt se vad vi gör idag.
men hoppas ni får en bra dag, vi hörs.

babe

sitter i sängen med elin.
vi har nyss käkat lite frukost och funderar på vad vi ska göra idag.
igår var vi på middag hos min morfar med släkten, mycket mysigt och när vi kom hem låg vi och kollade på tv typ, kollade på film och tjockade oss igen.
men vi hörs senare.
babeee

elin

åkte ju och hämtade elin igår och sen när vi käkat lite och så,så drog vi ner på stan i några timmar.
på kvällen så var vi med tove och kvällen blev väl inte som vi tänkt.
vi gick till teg och sen tog vi fel buss när vi skulle hem buss som skulle till stan och sen gick vi från stan för att fördriva tiden tills bussen skulle gå.
haha kvällen slutade med skratt på bussen och sen när vi kom till mig så blev de film och massa gott. tove var såklart också med!
nu har jag precis duschat och ska börja klä på mig.
puss vi hörs sen

flygplatsen

hej och godmorgon.
har käkat frukost osv och ska snart dra mig till flygplatsen med mamma och hämta elin!
igår var jag med terese vi bakade super goda kakor och sen kollade vi på film. det blev en tidig kväll då jag skulle upp tidigt för att vara mig..
vi hörs senare!





terese♥

hej godingar. 
har städat rummet idag, duschat och fixat mig, och om typ tio minuter så ska pappa skjutsa mig till terese som jag ska hänga med ikväll. mycket mysigt. blir ingen sen kväll ikväll för imorgon ska jag upp och hämta elin på flygplatsen. hon sa at hon skulle landa kring elva så.
nä ska ta på mig ett par strumpor nu och så, v hörs senare eller imorgon.
bjussar på en ego bild från någon dag sen pusss



lov för fan

är hemma nu och har varit ett tag.
slutade halv tre. åh så skönt med lov. och imorgon så kommer elin hit. oj vad jag längtar efter henne, vi har inte träffats sen i påskas..
men iallfall nu ska jag ta och städa mitt rum så det inte är kaos tills imorgon och sen blir det dusch och så för ikväll ska jag träffa terese var tanken.
vi hörs senare.
hhaha glad tjej, detta var en mycket bra dag! 

matte

sitter på matten och har nyss fått se mitt matteprov. åh så skön fredag detta blev. det är lov om några timmar och jag klarade mitt matteprov. så skönt när jag trodde att jag skulle behöva plugga på lovet.
vi går igenom lite saker nu så ska fortsätta lyssna.
vi hörs senare puss!

min älskling



mina fina

idag har varit en super bra dag.
vi slutade halv tolv så då drog jag och pernilla till stan för att käka lunch innan vi tog bussen ut till emmy. hos emmy så myste vi,bakade kladdkaka kollade film och så.
super mysig dag.
nu ligger jag och kollar på 90210 och har kollat igenom engelska glosorna tills imorgon.





24 oktober

skolan idag var väl sådär, matteprovet mitt gick åt helvete kändes det som. aja gjorde mitt bästa.
fick sluta en timme tidigare för att våran engelskalärare var borta vilket var sjukt skönt, så har bara kollat på några avsnitt av 90210 idag och pluggat på spanskaglosorna som är tills imorgon och nu sitter dom typ å det känns bra. har halvdag imorgon! super skönt.
har inte så mycket mer att säga nu. ha en bra kväll alla, skriver ikväll eller imorgon puss.
 
 

godnatt

har inte gjort något ikväll förutom att jag har legat och kollat på 90210. älskar serien, men iallafall är helt sjukt trött och då vi har prov iorgo så kommer jag gå i säng tidigt ikväll hade jag tänk.
ska lägga fram kläder till imorgon och sen ska jag nog krypa ner i sängen och försöka sova. vi hörs imorgon
puss
bjuder på en bild från i somras.

pluggar det sista

hej godingar. sitter och läser lite i matteboken, pluggar det sista alltså, senare ikväll ska jag bara chilla,inge mer plugg ikväll inte hade jag tänkt. siter just nu och skypear med min kära vän pernilla, som också är ett litet mongo, men jag gillar henne ändå! <<3<3 haha nä men iallafall, skolan gick bra och sen tog jag bussen hem för första gången på typ 100 år kändes det som.
men hoppas ni haft en bra tisdag, nu är vi en dag närmare helg vilket innebär att jag ska först hänga med min kära vän terese och sen kommer min älskade elin hit vilket gör att höstlovet kommer äga.
nu ska jag läsa vidare vi hörs.
bjussar på en bild från turkiet.

plugg

drog iväg på ett spinningpass tillsammans med pernilla, sjukt jobbigt men skönt, så nu har jag käkat så resten av kvällen kommer bestå av matteplugg och dusch, och något avsnitt a 90210 innan jag somnar tidigt ikväll. pussar
bjussar på en bild som är några månader gamaaal!

matteplugg

hej, skolan idag kändes sjukt jobbig då jag var så jävla trött men den gick iallafall bra.
slutade 14.10 och då kom mamma och hämtade mig och sen kollade jag klart på ett avsnitt av 90210 som jag börjat kolla på och nu sitter jag här med min matte som vanligt. provet är på onsdag ch vissa saker känns bättre än andra men jag pluggar på. förhoppningsvis så blir jag godkänd iallfall
tanken var träning ikväll men vi får se om vi tar oss dit. måste plugga det sista nu puss
en bild från igår, nu r det bara 5 dagar tills elin kommer! ♥

det går bra nu

spanska glosorna tills tosdag kan jag, engelska glosorna tills fredag kan jag, matten kan jag lite bättre, no:n kan jag helt okej tills imorgon.
det känns faktiskt väldigt skönt, ska läsa no:n lite mer och sen lite mer matte innan det är dags för käk och fix tills ikväll. det blev ändå några inlägg idag, jag oppas att ni alla haft en bra dag, i hörs senare eller imorgon puss
oj vad jag saknar dig min fina vän, tänker på dig varje dag, love u♥

ny dator

hej godingar, pluggade lite imorse och sen drog jag och pappa iväg för att kolla på en nny dator till mig och det slutade bra, nu är jag alltså ägare till en ny dator och jag känner mig sjukt nöjd.
vi åkte och handlade efter och sen hem för att grilla korv till lunch, super mysigt!
ska ta och sätta mig och plugga igen oh sen ikväll blir det som sagt bio! sjukt jävla taggad.


söndag

hej.
söndag idag vilket innebär en massa plugg,kolla på en dator med pappa och sen bio ikväll med några väldigt fina flickor. är galet taggad!
kommer nog inte skriva så mycket idag har mitt matteprov jag måste plugga till och sen har jag no jag måste plugga till.
men vi hörs kanske senare puss



godnatt

nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och sen sova eller titta på lite mer av 90210.
helt klart en av mina nya favorit serier. hah åh vilken nörd jag är. iallafall, drog hem tidigare idag, åkte med min brorsa så jag skulle slippa bli kvar där då alla "ungdomar" eller vad man ska säga skulle åka, men det var en trevlig kväll med god mat osv.
men godnatt så hörs vi imorgon puss.

fixar

hej, gav upp efter en timme typ med matten, fattar ingenting. så har legat och kollat på lite 90210, det är så jävla bra!
men iallafall har sminkat mig och fixat håret så ska bara ta och byta tröja, om ett tag så åker vi som sagt ut till sand och vi lär ju bli där hela kvällen så den här helgen blir en familjehelg då jag ska plugga imorgon.
men iallafall ska fixa det sista, så hörs vi senare eller imorgon puss
bjussar på två ego bilder, ha en bra lördag

lördag=plugg

det är lördag, och jag är helt sjukt trött, somnade tidigt men vaknade i natt några gånger plus tidigt i morse så började med att somna om till halv tolv sen kom pappa upp sen somnade jag om till halv ett så ja, har nyss käkat llite lunch och ska ta och sätta mig framför matteboken och plugga tills det är dags att göra sig iordning för att sticka ut till sand där min kusin bor för middag och en trevlig kväll med släkten på mammas sida!
nu  ska jag börja plugga ha en bra lördag alla!
har ingen bra bild att bjuda på, ledsen puss

90210

hej godingar.
sitter just nu och gör ingenting, kollar lite på 90210 och har precis sminkat mig och ska ta och byta kläder.
målat naglarna har jag också hunnit med, var ett tag sen jag hade "snygga" naglar hhaa får se hur länge det sitter innan jag klöser bort det.
nej nu ska jag fixa håret och byta kläder innan släkten kommer, vi hörs nog senare puss
oj vad jag saknar mig goding i stockholm, åh han är så gullig!
jaja pusss

fredag

idag är det fredag och oj så skönt det känns.
slutade halv tre och har nu ätit lite och ska ta och lägga mig i ett varmt bad och bara chilla lite. ikväll kommer en del av släkten hit på middag, mysigt! har inga planer för kvällen så lutar mot en skön hemmakväll för imorgon ska vi bort på kvällen!
nu ska jag sluta skriva och hoppa i badet, vi hörs senare!
åh vad du är bra min fina vän!


pluggar

bloggade aldrig nå mer igår. men for iallafall till farmor och farfar och firade deras bröllopsdag. det kanske var någon som såg dom i tidningen? iallafall så var det jätte mysigt och när jag kom hem så låg jag bara och kollade på tv osv.
nu sitter jag på matten och pluggar. slutar 14.30 idag så vi hörs när jag är hemma!



so

sitter på so:n och skriver för fullt, vi håller på och skriver om 1:a och 2:a världskriget vi har prov om någon månad så vi skriver ner massa saker osv.
nu ska jag hem och plugga till mitt matteprov som är nästa vecka. vi hörs pussar

slö

hej,är jätte slö och har ont i magen så plugga gick sådär nu efter maten..
har kollat på tv hela kvällen.
skola imorgon,torsdag imorgon=snart helg och inte jätte lång skoldag.
hoppas ni alla haft en bra dag nu ska jag kolla lite på tv och sen fixa lite till imorgon puss!

att se detta gjorde min kväll super!


pluggar

hej,sitter och pluggar för fullt till mitt matteprov som är nästa vecka.
fick veta hur det gick på både orienteringen och engelska diagnoserna och är helt okej nöjd med dom båda, ska dock försöka få ännu bättre på orienteringen till våren.
ganska lång skoldag idag, slutade 15.20 och då kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag som sagt och pluggar som jag ska förska göra så mycket som möjligt nu så jag slipper plugga på kvällarna.
ha det bra så hörs vi nog senare!
oj vad jag saknar turkiet,värmen, mina underbara fina vänner som jag var med där och ja att få slippa sverige.
 

lunch

hej,vi har lunch nu.
igår så var det som sagt två pass med träning och när jag kom hem efter det andra trodde jag att jag skulle dö. ont i huvudet osv så fick tvinga i mig lite fika och sen kollade jag på tv ett tag med mamma innan jag gick och la mig.
vi hörs

träning x2

hej babes!
sitter hemma och amdas lite innan jag ska till gymmet.
var å tränade med pernilla ett 55mins pass och sen snabbt till stan för att käka med mamma å syrran på allstar och nu är jag hemma å byter om för att dra på gymmet med lisa! ett 60mins pass blir det nu så kommer förhoppninsvis sova gott i natt.
vi hörs senare love!

tisdag

mamma ska snart skjutsa mig till skolan.
det regnar/snöar idag! fyfan vill inte ha snö och vinter,usch hemskt...
iallafall skola idag sen plugg och träning ikväll som sagt.
ska fixa mig det sista nu vi hörs!

trött

spinningen var helt sjukt jävla jobbig,trodde jag skulle dö, kände av min förkylning som fan men körde på.
roligt var det iallafall.
mamma har äntligen köpt hem mer kiwi till mig så ikväll ska jag äntligen få äta min älskade kiwi.
haha, har som sagt tränat ikväll och nu ligger jag och kollar på tv.
imorgon väntar skola,plugg och träning med lisa! kommer bli super!
vi hörs imorgon alla, godnatt alla fina läsare!

käk

ska ta något lätt att läta lite snabbt innan jag ska byta om och dra mig mot gymmet.
måste ringa pernilla också.
är så jävla taggad på att träna så det finns inte.
nu ska jag skynda mig puss!

träna

hej godingar.
sitter hemma och har jobbat lite på min no argumentation som vi ska ha imorgon men jag tycker det är ganska svårt faktiskt men förhopnningsvis så kommer det att gå bra.
sticker iväg och tränar ikväll, ett spinningopass och är helt sjukt jäkla taggad för jag vet att det är jobbigt och det är bra och på sånna gruppass så kan man inte ge upp heller utan det är bara att köra, så nu jävlar ikväll så ska vi svettas!
haha nä men iallafall klockan fem börjar det så kommer bli super. skolan idag var chill, inte nå jobbiga lektioner och jag har börjat fatta matten,en del iallafall så det känns super. pluggning till matteprovet börjar imorgon för ikväll står som sagt träning på schemat.
ha en bra kväll älsklingar.
bjussar på en jävla mongobild puss

new girl

hej godingar.
jag har kollat på en massa avsnitt av new girl idag och sen har jag bara inte gjort något typ.
ikväll väntar en hemma kväll. är helt sjukt trött och vet inte varför, tycker ändå att jag sovit mycket.
imorgon är det måndag och skola, går till 14.10 tror jag så en ganska kort dag och måndagar brukar inte vara så jobbiga men den här veckan kommer bli en helvetes vecka känner jag, måste plugga som fan till mitt matteprov som jag har.
jaja vi hörs senare eller imorgon nu ska jag leta efter en ny dator. pussar
haha riktigt fula bilder på mig och min fina vän terese från igår...

bilder

jag gick ut med kameran men var ute i kanske fem minuter sen gick jag in igen, man kan fan inte gå runt å fota träd och löv, det  funkar inte, så får dra ut någon kompis snart som jag kan få fota!
men knäppte några bilder men det blev verkligen inte många för det är inte kul som sagt.
den ända jag orkade redigera lite.. dom andra håller jag för mig själv.

söndag

förlåt för att jag inte bloggade nå mer igår.
orkade helt enkelt inte.
efter att jag käkat och fixat mig så drog jag mig över till andra sidan älven till min kära vän terese.
haha kvällen var riktigt skön,tanken var att vi skulle baka nå kakor men vi misslyckades totalt..
vi satt bara och kollade på youtube videos och lekte mongolider i webben,tog med mig kameran men knäppte inga bilder.
ska strax sminka mig osv, tror inte jag ska göra något speciellt idag,kanske gå ut och fota men det är tråkigt att ta kort på träd...haha så ja vi får se helt enkelt hur det blir.
vi hörs senare.
en bild från igår

ersboda

sticker iväg mot ersboda med familjen för att jag vet inte vad dom ska göra menmne, de finns nå affärer där så dit sticker jag ett tag innan jag träffar sofia!
pussar ha en bra lördag alla fina.
mongolid bild men jag bjussar måste skynda mig puss

godmorgon

hej och godmorgon, vaknade dock för ett tag sen. men är fortfarande trött även fast jag somnade sjukt tidigt. iallafall ska nog träffa sofia idag.
igår var en bra kväll, drog och kollade på icebreakers med gamla laget typ, eller delar från det och sen drog jag och sofia hem till mig och bara kollade på tv typ och sen somnade jag sjukt tidigt.
men nu är det dags att klä på sig,sminka sig och fixa håret vi hörs senare!

back to you

sitter och lyssnar på musik och bara chillar.
har lite små planer för ikväll men inget är helt bestämt än så får se helt enkelt hur kvällen slutar men förhoppningsvis blir det en riktigt bra fredag.
ska väl på ett tag ta och hoppa in i duschen och sen fixa mig osv.
vi hörs nog senare antar jag puss

slöjd

sitter på slöjden nu och ska precis börja att jobba.
Jag håller på med ett lapptäcke och det är helt sjukt drygt men förhoppningsvis så blir det bra när det är klart.
fick tillbaka no-provet idag,är verkligen inte nöjd med resultatet men jag klarade det iallafall. men aja,
nu ska jag jobba på vi hörs senare puss
åhh vadd jag vill ha den här klockan, älskar vita klockor, min vita har gått sönder :( 

kiwi är min bästavän

är inne på min andra skål med kiwi idag,det är typ det bästa jag vet.
men iallafall sitter och kollar på tv, hade tänkt fixa det sista på min musik inlämning men det har inte blivit så än, har inte orkat helt enkelt, men det är det typ inget kvar så det hinner jag göra innan måndag.
ska bara kolla på tv ett tag och äta upp min skål med kiwi och sen gå och lägga mig i sängen och lyssna på musik.
vi hörs imorgon godnatt!
 

hello

Hej, skolan idag var ganska chill faktiskt men orkar inte skriva så mycket om den, men iallafall jag och pernilla drog och körde ett träningspass ikväll, sjukt skönt att äntligen ha kommit igång igen.
sitter hemma i soffan nu och får se vad som händer ikväll,antigen så blir jag bara hemma eller så kanske jag ska träffa några kompisar men lutar mot att jag blir hemma.
har inget plugg så det känns sjukt skönt för nästa vecka är det matteplugg för fulla muggar som väntar för v43 är det matteprov och jag känner redan nu hur dåligt det kommer gå då jag inte fattar något av det vi håller på med.
men får väl försöka plugga in det.
men vi hörs lite senare mina vänner.

Be The One

 
 
hej godingar, har ganska nyss käkat middag tillsammans med min mamma och lillasyster, pappa är i sundsvall eller något. så det blev en mys middag idag. har skrivit klart min musik sak som vi ska redovisa+lämna in nästa vecka på måndag tror jag det var och sen pluggat på spanska glosorna, så jag har gjort bort plugget för ikväll, känns väldigt skönt, ska dock gå igenom spanskan igen innan jag somnar men det känns som att dom sitter. sitter bara och chillar nu,lyssnar på musik och tittar runt lite på olika sidor. ha en bra kväll folket så hörs vi senare eller imorgon.

dator

hej.
idag fick vi våra datorer och jag gillar den faktiskt.
sitter iallafall och tittar på tv just nu.
är sjukt trött,hade tänkt träna ikväll men tror jag skippar det. blir träning imorgon istället!
vi hörs senare!

matte

sitter på matten och jobbar på. matten slutar om 20min då äre idrott och sen när so:n börjar så får jag äntligen min dator. eller ja vi i klassen får äntligen våra dator. skönt med en dator som fungerar!
då kommer det nog bli bättre bloggning!
nu ska jag jobba på puss!
såhär ser jag iallafall ut idag,ganska sköna kläder och håret stod åt alla håll imorse!



tränat

drog och tränade med lisa.jobbigt som fan,första passet på ett tag. men kul!
har duschat så sitter nu och kollar på tv och äter min älskade kiwi.
vi hörs imorgon alla!



the middle

sitter och kollar på tv, käkade för ett tag sen och har nu skickat in min no-inlämning som vi hade om en film som vi kollat på, skönt att ha den klar, ska nog ta och skriva lite på papperet som ska in till idrotten på torsdag och sen lite senare ikväll sticker jag till gymmet och möter upp lisa. ett pass aerobox, sjukt jobbigt pass tycker jag iallafall men sjukt kul. ska även försöka boka in ett spinningpass i veckan. och om 18 dagar så kommer elin hit. superduper najs!
vi hörs senare, ska fixa lite saker till skolan,och ta bort smuts från mina skor och se om jag hinner städa lite, har inte gjort det än. måste sticka puss!

slöar

ligger i soffan och slöar. på idrotten idag hade vi kondition fyfan vad dålig kondis jag har. tror det är dags att börja träna upp den lite. ikväll ska jag och lisa till gymmet och köra ett pass och jag är sjukt taggad!
vi hörs senare puss



tv

det blev ingen träning ikväll..jag som var taggad menmen jag kör imorgon ska kolla om jag får med mig lisa! annars blir det nog bara vanligt gym å inget pass!
ligger i soffan och kollar på tv. är sjukt trött så det blir nog en tidig kväll ikväll. ingen sovmorgon imorgon då det är information i aulan osv så det kändes jävligt drygt.
nä ska fortsätta kolla på tv nu.


vet inte om jag lagt upp den här bilden förut men isåfall så får ni se den igen!

hemma

sitter hemma i soffan å kollar på tv. slutade 14.10 idag ännu bättre än 14.25 men tror att vi fick gå lite tidigare.
kom hem å käkade lite och nu kollar jag på tv. ikväll blir det träning med pernilla och kanske tove! äntligen,känns som att det var flera år sen jag träna. dock gick jag väldigt mycket i stockholm men ändå! äntligen riktigt träning!
vi hörs senare

åhh så gott! åt detta när jag kom hem!

matte

sitter på mattelektionen nu och ska börja jobba.
slutar 14.25 idag tror jag och då sks jag hem och städa. drog upp allt från resväskan när jag kom hem så nu ligger allt på golvet och i resväskan huller och buller typ
mitt rum =kaos!
nu ska jag jobba puss



godnatt

ligger i sängen å lyssnar på musik,är sjukt trött så ska snart sova. skooa imorgon å jag känner att jag bara vill stanna hemma. men slutar ganska tidigt så det är skönt.
nu blev jag hungrig också men magen min får vänta tills imorgon orkar inte fixa mat nu. jaja godnatt!

middag

hej har nyss käkat middag, ska snart dra på mig lite snyggare kläder och åka förbi på ica, blev sjukt sugen på kiwi och sen fara och tanka.
att träna sket sig då jag kom på att jag har spanksa glosor tills imorgon och sen andra spanska glosor tills på torsdag så dom kommer jag sitta och läsa in ikväll. det är väl de söndagar är till för.
jag började min dag med en frukost och sen låg jag och kollade på sjukt roliga youtube videos som världens roligaste/härligaste kille gör, åh synd att han bor i england;) nämen det var jätte skönt och sen när jag kollat igenom alla så drog jag mig ut till soffan och la mig och kollade på tv istället.
nu ska jag sticka, ha en bra kväll alla så hörs vi nog senare idag eller imorgon!

sängen

hej!
hade en jätte trevlig kväll igår hos.lisa med min familj. vi var hemma vid ett kanske. var sjukt trött men kunde inte somna direkt...
hade tänkt sticka och träna men det får isåfall bli ikväll.
ska väl ta och ta mig upp från sängen nu för att käka lite. vi hörs senare!




påväg hem

sittee på flyget nu och vi ska snart lyfta så om en timme ungefär är jag hemma i umeå igen,mys att få träffa min älskade familj igen!
men har verkligen haft sex super bra dagar här i stockholm och kommer sakna dom.
vi hörs igen när jag är hemma!





godnatt

är helt slut.
jag fixade mig lite och när david kommit hem så drog jag och gabbe in till stan och kikade in på typ två affärer och sen gick vi för att käka middag,haha åh vilken trevlig kväll hände en del roliga saker. en del skratt fick vi haha åh. nämen iallafall mycket mysigt hade vi,vi hade tänkt dra på bio men sket i det och åkte hem istället. och nu ligger jag i sängen för att sova. sista natten här i stockholm för imorgon åker jag hem:(
och för dom som kanske undrar så är gabbe min kusins fru!
puss


hej

hej,sista dagen idag,kändea lite tråkigt menmen,är hemma nu iallafall eller ja hos min kusin och ska göra mig iordning för vi ska kanske in till stan och kolla en snabbis innan det stänger. men nu ska jag fixa mig puss!

hemma

hej kom precis hem. skönt. imorgon börjar jag klockan nio. käkade lunch med tove idag som vanligt alltså!
sitter just nu och kollar på tv och väntar på att dom andra ska komma hem. vi hörs senare!



onsdag

det är redan onsdag. oj vad tiden går fort. vill inte åka hem men tur att jag har några dagar kvar. sitter i soffan just nu och bara chillar om en kvart ungefär ska jag börja gå bort mot tunnelbanan för att åka å jobba! slutar vid fyra idag också som alla andra dagar.
vi hörs senare pussar! ha en bra dag!

godnatt

hej,är super dålig på att blogga men på dagarna så hinner jag inte. och på kvällarna är jag för trött för att komma på något att blogga om. idag fick jag iallafall i två timmar stå och klistra på rea lappar på en massa smycken. mina fötter var hyffsat döda efter dom där två timmarna men det var skönt när det var gjort.
fick med mig en tröja innan jag drog mig hemåt och har bara suttit och kollat på tv med gabbe ikväll och busat lite med alfred innan han gick och la sig. nu ska jag sussa vi hörs nog imorgon!

dagens lunch! åh det var så gott!



godmorgon

hej och godmorgon!
jag bloggade aldrig igår ledsen för det men jobbade till fyra och sen när jag kom hem så lekte jag lite med alfred och sen var det mat och soffhäng. var super trött och hade ont i fötterna man kände verkligen att man inte är van att stå upp en hel dag.
nu ska jag strax börja gå mot tunnelbanan för att åka till kista där jag jobbar.
vi hörs kanske på lunchen ha en bra dag!