Mys

Nu ska jag lägga mig och läsa några tidningar jag inte haft tid att läsa! Skönt


det är fredag!

hej.
har blivit usel på att blogga men det är fredag idag.
efter skolan så drog jag till gymmet, sprang lite och sen körde jag lite på gymmet och sen sprang jag lite mer och sen kom pappa och hämtade mig.
ligger och kollar på tv nu.
orkade inte göra något ikväll, är helt slut efter en helvetes vecka med SO plugg men nu börjar det om. matte prov på onsdag och veckan efter det har jag svenska prov, fysik prov och spelprov på musiken och sen är det över! förstår ni känslan?! plus en spanska läxa men det blir nog bra.
nu ska jag fortsätta kolla på tv men vi hör!

äntligen!

hej,
idag gjorde jag bort det där hemska SO provet. satt i över två timmar och skrev och på slutet fick jag panik, satt kvar längst av alla men nu är det gjort och har fyra prov kvar innan det äntligen är jullov, som jag längtar.
nu ska jag packa ihop träningskläder osv sen sticker jag och mamma till iksu spa för lite träning och sen lite mys tycker att jag förtjänar det ikväll.
tror inte jag kommer skriva nå mer idag så vi hörs imorgon!
 

Godnatt fina ni

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Förhoppningsvis så kan jag somna och förhoppningsvis så slipper jag vakna flera gånger inatt men jag tror att jag som vanligt inte kommer kunna sova än på ett tag. Är stressad över provet som vi har imorgon och det är bara därför att det är ett sånt sjukt stort prov och jag vet att jag kommer glömma mer än hälften.
Jag vill bara att det ska bli jul så jag slipper plugget ett tag,det behövs verkligen! Vi hörs imorgon,håll tummarna för att jag klarar provet imorgon,
Puss


hemma idag

hej.
igår så kände jag mig inte helt frisk men pluggade på och sen i morse mådde jag inte heller så bra så jag bestämde mig för att stanna hemma.
så under dagen har jag försökt att plugga lite och nu har jag gett upp. provet är imorgon och förhoppningsvis så sitter det jag behöver.
ikväll ska jag bara ta det lugnt, försöka att sova tidigt och sånt så jag är pigg inför provet imorgon. 
nu ska jag kolla på något avsnitt av oth så vi hörs lite senare.
 

roligt

sitter ännu en gång och pluggar.
for till skolan för att ha en lektion och när jag kom hem så satte jag mig och pluggade och här sitter jag än.
har hunnit skriva en del på båda mina slöjdinlämningar så den ena är nästan helt klar vilket känns super skönt.
SO:n sitter inte riktigt än och det gör mig förbannad.. vill kunna skiten nu så jag slipper plugga menmen vad gör man inte för ett bra betyg?
 
avbokade mitt pass jag hade tänkt köra ikväll, det får bli plugg istället för imorgon ska jag inte plugga nå mycket så kan träna då istället.
nu ska jag fortsätta plugga tills pappsen kommer hem och vi ska äta. puss
 
det ända jag skriver om är att jag pluggar osv, så ni kan ju ge förslag på vad ni vill läsa om så kanske jag får något roligare att skriva om!
 

hemma

hej, sitter just nu hemma och pluggar, vi har hål till 13.35 så kommer sitta här ett bra tag till. och sen sticker jag till skolan för att ha lektion till typ tre. så det känns lite små drygt menmen, sitter och pluggar SO för fullt och kan väl mer nu än när jag började. har bokat in ett träningspass ikväll också men jag är inte säker på om jag ska gå för behöver plugga och sen är det ingen som vill gå med mig så var inte så taggad på att gå själv...
men vi får se helt enkelt, nu ska jag fortsätta plugga  vi hörs senare.
 
haha ungefär så här roligt har jag just nu.....

pluggar fortfarande!

har suttit här i köket nästan sen jag kom hem från skolan, har hunnit med en dusch nu precis, men dagen/kvällen har bestått av en massa pluggandet och några pauser med kanske tio minuters tittande på oth och sen för att äta middag.
nu ska jag sitta ett tag till och sen ska jag lägga mig och kolla på oth.
är sjukt less på SO:n nu men jag har inget val än att fortsätta plugga, provet är på torsdag och jag kan ingenting!
nu ska jag fortsätta ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.
 
 

måndag

hej, måndag idag. usch, hade svårt och sova i natt vilket känns av nu när jag försöker plugga, vill bara sova men har en massa som måste göras. bla SO plugg, och sen ska jag skriva på mina två slöjdinlämningar som snart ska vara klara och inlämnade...
men iallafall nu ska jag fortsätta plugga, skippar träningen ikväll då jag behöver all tid jag kan få till att plugga.
så vi hörs väl senare eller så skriver jag imorgon!
hhaha vilken jävla bild, men jag just nu iallafall med mitt so plugg...

Godnatt

Hej.
Dagen har bestått av SO plugg,vi fick lite besök till middagen så umgåtts lite med dom och sen har jag kollat på tv och några avsnitt av oth. Och nu har jag precis lagt mig i min ren bäddade säng! Underbar känsla och nu ska jag sova,skola imorgon och sen blir det en massa plugg! Skriver imorgon godnatt!
Kass bild men ändå!


plugg hela dagen

hej, vet inte riktigt när jag vaknade i morse men har iallafall hunit käka lunch och nu har jag suttit och pluggat ett tag.
lär nog sitta framför datorn och skriva/plugga hela dagen och större delen av kvällen. det behövs om jag ska klara provet vi har på torsdag.
men har iallfall börjat förstå vissa delar medans vissa delar är hur konstiga som helst, aja iallafall.
hoppas ni alla har haft en bra helg och får en bra söndag.
nu ska jag plugga vidare, vi hörs lite senare!
 
sitter på skoldatorn så  har inga bilder.

Godnatt

Hej.
Ikväll så har jag hängt med Terese. Vi gjorde inte så mycket,kollade på film,snackade och sånt,mysigt iallafall. När hon drog så la jag mig och kollade på några avsnitt oth och nu ska jag sova för imorgon väntar en dag med plugg och kanske gymmet om jag hinner. Skolan går före just nu,har sjukt mycket nu innan jul och då blir träningen lidande vilket suger men sånt är livet. Vi hörs när jag vaknat sov så gott alla!


Lördag

Hej.
Har inte gjort något alls idag,bara legat i sängen och kollat på oth. Borde nog ha pluggat lite men orkade helt enkelt inte.
Vi hörs senare!


inte helg än

hej.
vi hade ju som sagt ingen skola idag utan jag, klara och tove tog bussen till dragonskolan i morse där vi skulle börja med att kolla på ekonomilinjen och den lät riktigt rolig faktist så blev lite sugen igen på att söka dit men vi får se.
sen efter lunch så drog vi till midgård men vi valde att inte stanna kvar och kolla på något program då vi alla tre kände att det inte var en skola för oss eller vad man ska säga.
så vi gick till stadshuset där vi tog bussen hem.
när jag kom hem så la jag mig och kollade på lite oth vilket var dumt när jag borde ha pluggat SO, så nu sitter jag här och skriver för fullt för att hinna lära mig allt innan provet är på torsdag.
vi har ett ganska stort SO prov så det är därför jag redan har börjat plugga!
men nu ska jag forstätta så jag förhoppningsvis kan ta helg ikväll eller om jag kommer ligga och läsa SO hela kvällen. tanken var att jag egentligen skulle träffa en kompis ikväll men det blev inte så.
men vi hörs lite senare ha en bra lördag.
bjussar på en bild på min klass! 

plugg

hej.
pappa kom och hämtade mig här hemma och sen åkte vi till stan och gick till allstar för att käka där.
mysigt, det var bara vi i familjen som skulle äta hemma så vi lyxade till det lite.
när vi kom hem så kollade jag lite på oth och nu sitter jag och pluggar SO, det går väl sådär men en del grejer fattar jag redan så det känns skönt. ska plugga ett tag till sen lägga mig och kolla på oth.
vi har ingen skola imorgon utan vi ska åka och kolla på olika gymnasieskolor så jag börjar tio imorgon vilket känns skönt och sen skulle vi sluta kring två typ.
nu ska jag plugga vidare vi hörs senare kanske.
bjuder på en bild från thailand 2011, saknar som fan att hänga med världens bästa lisa dag ut och dag in.
 

Svenska

Hej. Sitter på svenskan nu.
Spanska provet gick helt okej,förhoppningsvis godkänd!
Ikväll ska jag nog fara och äta med pappa då vi är dom ända hemma. Nu ska jag lyssna lite mer vi hörs senare!
Bild från imorse


säger godnatt nu

sitter just nu i köket och har precis lagt i säng min lillasyster. jag ska ta och plugga lite på både spanskan och SO:n.
jag är så inte taggad på något av proven och speciellt inte SO:n då det är ett sjukt stort prov och jag kommer inte hinna lära mig allt.
imorgon väntar en skoldag med bla ett spanska prov och sen ska jag skicka in min NO labbrapport som jag skrev lite mer på ikväll men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde se det får räcka.slutar 14.25 imorgon tror jag och då ska jag nog hem plugga lite SO och så sen bara chilla.
men nu ska jag ta och sätta igång så jag kanske hinner snacka med en kompis också lite innan jag ska sova.
ha en bra kväll och godnatt.
jag saknar dig hjärtat mitt.

säger godnatt nu

sitter just nu i köket och har precis lagt i säng min lillasyster. jag ska ta och plugga lite på både spanskan och SO:n.
jag är så inte taggad på något av proven och speciellt inte SO:n då det är ett sjukt stort prov och jag kommer inte hinna lära mig allt.
imorgon väntar en skoldag med bla ett spanska prov och sen ska jag skicka in min NO labbrapport som jag skrev lite mer på ikväll men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde se det får räcka.slutar 14.25 imorgon tror jag och då ska jag nog hem plugga lite SO och så sen bara chilla.
men nu ska jag ta och sätta igång så jag kanske hinner snacka med en kompis också lite innan jag ska sova.
ha en bra kväll och godnatt.
jag saknar dig hjärtat mitt.

Pluggar

Hej. Skolan idag gick bara bra ,vi jobbade på under lektionerna och sånt. Just nu sitter jag och pluggar spanska då vi har prov imorgon. Ska också vara barnvakt ikväll till min lillasyster. Blir nog bara bra. Nu ska jag plugga vidare!


godnatt alla fina människor

hej, sitter just nu i sängen nyduschad och svin hungrig. måste ta något och äta.
passet vi körde idag var jobbigt men samtidigt jobbigt, jag älskar när man tränar så man känner hur ont det gör i musklernaoch jag kan lova att det kändes ikväll, speciellet i magen och ryggen på slutet.
jag ska lätt köra det passet igen.
men ska läsa lite spanska och sen ta något och äta innan jag ska sova. är trött och imorgon väntans en lång skoldag och är verkligen inte sugen på det, börjar 08.10 och slutar 15.20  tror jag, så en lång dag men en dag närmare helg.
imorgon måste jag plugga spanska och SO och sen städa mitt rum och sen ska jag kanske vara barnvakt ett tag.
men nu ska jag plugga lite, godnatt vi hörs imorgon.
mumssssss

Pluggat

Har pluggat på spanska saker som vi har prov på,på onsdag sen har jag kollat igenom engelska glosorna till imorgon och dom kan jag också. Borde ta tag i SO plugget men orkar inte nu! Ska träna med Lisa ikväll också, vi ska testa ett nytt pass,det är iallafall nytt för mig vet inte om hon kört det!vi hörs senare puss


Skola

Hej och godmorgon.
Ska åka till skolan nu och jag slutar vis tre och då ska jag hem och plugga. Hoppas ni får en bra dag puss!


spinning

hej, vi körde ju spinning idag, det vi brukar köra på måndagar och nu är jag helt slut. har legat och pluggat spanska ett tag på glosboken men funderar på att kolla på ett avsnitt oth och sen plugga lite mer.
tisdag imorgon och då väntar en dryg dag i skolan och sen blir det plugg och kanske träning med lisa. men tror det!
vi hörs senare pussar
 

less

hej, är sjukt trött och less. skolan gick väl bra förutom att min telefon la av och nu funkar den inte.
åh hatar det men har iallafall en annan telefon nu.
ska träna ikväll. spinning står på schemat så ska snart ta något och äta så jag inte svälter ihjäl under träningen.
när jag kommer hem så ska jag väl käka något och sen är det plugg som gäller.
vi hörs senare
 

mys dag

har inte bloggat något idag men har haft en mys dag med mamma på iksu spa, började med lite träning och sen har vi bara slappat. super skönt.
och nu ligger jag hemma i sängen och är helt slut.
blir nog en tidig kväll.
 
filmen igår var jätte bra men är ledsen över att det var sista. vill ha fler, älskar verkligen twilight. 
är lite små less för jag måste lämna in min telefon och det gör mig förbannad, åh jag orkar verkligen inte men jag msåte om jag vill ha en telefon som inte laggar.
 
nä nu ska jag lägga mig och kolla på oth igen vi hörs senare eller imorgon.
bjussar på en random bild frå turkiet. saknar värmen!

bio

sitter hemma hos mig för tillfället med pernilla och sofia. om typ en halvtimme kommer min bror och hämtar oss och sen blir det bio ikväll. den börjar 23.40 så den är slut kring typ 02.00. men det har varit en bra kväll och förhoppningsvis är filmen också bra. men ska slänga mig på mina brudar som ligger i min säng och slöar puss.
 bjuder på den här bilden igen puss

godmorgon

hej och godmorgon.
ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och ska snart ta mig något och äta. sen ska jag inte göra så mycket mer idag förutom att städa lite.
ha en bra lördag!



skype + tv

hej.
denna fredagkväll har bestått av tv tittande och samtidigt så har jag legat och snackat med en kompis på skype i typ fem timmar. hahha så mycket har jag gjort idag.
men morgondagen kommer bli super, ska på bio med pernilla och sofia så det kommer bli super bra. 
nu ska se klart ett program på tv:n innan jag ska sova.
så vi hörs imorgon godnatt.
 

fredag

ligger i sängen och gör ingenting. skolan idag var skön, hade tre lektioner, slutade 14.30 och då tog jag bussen hem. planerna för ikväll är att bara vara hemma och så. ha en bra fredagkväll alla vi hörs
en bild från förra helgen

träning!

hej alla.
nu har jag dragit på mig träningskläderna och ska dra mig till gymmet. blir inget pass ikväll, tråkigt men nu blev det så.
hoppas ni alla haft en bra torsdag.
imorgon är det fredag och jag börjar 9.45 vilket känns underbart!
vi hörs imorgon någon gång så ha en bra kväll och en bra fredag puss!
babeeeee

spanska

sitter på spanskan nu. håller på att skriva ett brev om mig själv som vi håller på med. sjukt svårt men det måste göras.
slutar 14.25 idag tror jag och senare idag så ska jag hämta min lillasyster. no provet gick väl sådär.. inte helt nöjd hade velat ha mer tid för blev lite stressad på slutet och kunde inte tänka.
ikväll så ska jag nog åka och träna med tove och pernilla, men vi får se helt enkelt!
men vi hörs senare när jag kommer hem. nu s ka jag fortsätta skriva puss

bara en massa plugg

pluggandet går faktiskt kanska bra, har lärt mig en del faktiskt. så förhoppningsvis sitter det tills efter provet! får hoppas på det bästa helt enkelt. ska köra ett tag till med kemin och sen blir det spanska innan det blir kemi igen.
så min kväll kommer bestå av en massa plugg som vanligt känns det som. det suger att min träning blir lidande på grund av plugg men skolan går först.
nu ska jag forstätta så jag kanske hinner slappa lite framför tv:n ett tag innan jag ska sova!
 åhh hur mysigt ser inte det här ut? 

plugg igen.

är hemma nu, fick sluta tjugo minuter tidigare idag vilket kändes sjukt skönt så nu ska jag ta och sätta igång med pluggandet till kemin  som är imorgon. måste även hinna med lite spanska saker. så vi hörs lite senare eller imorgon!
 

träning med lisa

nu ska jag ta och hoppa i träningskläderna och sen plugga lite mer innan lisa kommer och hämtar upp mig sen sticker vi iväg till gymmet. vi ska bara gymma idag, inget pass, körde mitsträning på idrotten så var inte så taggad på boxningen som vi brukar köra.
så vi får se hur länge vi kör.
pluggat går framåt, lär mig lite mer hela tiden känns det som så förhoppningsvis kan jag allt tills på torsdag, men vi hörs!
det är något lagg så har inga bilder på skoldatorn, så ingen bild nu heller.

plugg med pernilla

hej hoppas ni alla har haft en bra dag.
min har varit super faktiskt.
sitter just nu och pluggar med min fina vän pernilla på skype så vi kan alltså hjälpa varandra och snacka om det vi håller på med fast vi båda är hemma. super skönt och det funkar faktiskt för oss.
nu ska jag fortsätta med min kemi ett tag innan jag tar tag i min spanska inlämning som ska vara klar tills på torsdag och även mina spanska glosor. vi hörs senare
 

bilder

här har nå några bilder från min kamera. har hur många bilder som helst på den men ni får dom här.
nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv eller en film, så vi hörs imorgon puss

kallt

har suttit och försökt plugga men det har inte gått så bra, läser texten och känner att jag kan det men jag kan det nog egentligen inte. fryser som fan gör jag också fast jag har hur mycket kläder som helst på mig.
sängen kändes lockande men måste plugga. åh jag orkar inte med skolan. snart lov iallafall. känns jävligt skönt om jag ska vara ärlig. men har hur mycket som helst dom här tre veckorna känns det som. har ett stort so prov v.48 också.. orkar inte. nu ska jag plugga lite innan jag ger upp för ett tag och vilar lita. puss

kemi

hej godingar.
har bara slöat vid datorn sen jag kom hem, kollat runt lite och så men nu ska jag sätta mig och plugga kemi. har prov på torsdag och sen ska jag plugga spanska och engelska glosor också. det är väl så min kväll kommer se ut, skippar träningen idag, känns surt men jag behöver plugga så det finns inte så mycket att göra.
hoppas ni alla haft en bra måndag nu ska jag plugga. puss!
 

måndag

hej. måndag idag och jag sitter på mattelektionen. vi slutar snart och då är det dags för musik. vi hörs när jag kommer hem slutar 14.10 idag!


bästa!

myser

ligger och kollar på tv. var på middag hos min kusin ikväll,släkten var där super mysigt! måndag imorgon tur att jag inte har så lång dag! vi hörs imorgon godnatt!


kass bild från innan vi åkte iväg.

tränat

hej, förlåt för dålig bloggning igår. men terese kom iallafall hit och vi gick till ica och köpte varsin glass och hyrde en film. sen satt vi och kollade på filmen innan vi gick och la oss i sängen och kollade på en massa bilder innan vi somnade. det blev en tidig kväll men det var en skön och mysig kväll.
terese mamma hämtade henne imorse och då var dom så snälla att dom skjutsade mig till gymmet. så var där ett tag och tränade och sen tog jag bussen hem och har precis duschat. så ska hoppa i mjukiskläderna och börja plugga. senare ikväll ska vi bort på middag.
ha en bra söndag alla.
 

mys

tanken var ju som sagt att åka och träna men när jag hade bytt om och var påv att åka så sa mamma att vi skulle göra lite ärenden först så gymmet hann stänga. kändes lte surt men det får bli ett gymass imorgon istället. mysigt att umgås med mamma lite också!
fick även en väska och en halsduk av mamma, o som jag letat efter en bra och snygg halsduk och väska och nu lycades jag hitta båda sakerna samma dag, så tack så jätte mycket mamma! ♥♥
nu sitter jag och bara tar det lugnt, ska träffa terese ikväll och vi får se om vi kanske träffar några andra eller om vi bara tar en myskväll. nä nu ska jag gå.
 

dags för träning

sitter just nu i sängen och har nyss ätit lite frukost och ska snart dra på mig träningsklädera och dra mig till gymmet. sen ska ag hem och göra mig iordning innan jag och mammakanske skulle åka iväg en sväng. sen ikväll ska jag som sagt träffa terese.
hoppas ni får en bra lördag för nu ska jag hoppa i träningskläderna vi hörs.
bjussar på en mongo bild från i somras!

trött tjej

ligger i min säng helt död efter en skolvecka. jag vill bara sova och det kommer jag nog göra snart också. ska nog lägga mig och lyssna på musik och kolla runt på tumblr we♥it och lite sånt på bilder eller så slår jag på en film. men först ska jag tvätta ansiktet, sätta upp håret och borsta tänderna. planer för imorgon är att träna och sen träffa terese. vill köra ett långt pass på gymmet imorgon men tror det kommer bli lika långt som vanligt. men vi får se. vi hörs imorgon alla fina och ha en bra helg!
bild från i somras, har verkligen inga nya bilder. 

nuså

nu tar även jag helg. jag tänkte ta och lägga mig i sängen och börja läsa en bok som jag lånade hem idag.den är på engelska så hoppas den är bra nu!
jag har påbörjat min slöjd inlämning som ska in kring v.50 så det känns skönt. har även hunnit med att läsa lite no. men nu tänkte jag ta helg och bara chilla tills söndag då det blir mer plugg! no prov står på schemat nästa vecka och även spanska läxa. 
vi hörs senare antar jag!

fredag

det är fredag men jag tar inte helg än. först ska jag försöka plugga så mycket jag kan och påbörja lite redovisningar/inlämningar jag har så vi hörs senare puss



film

hej, ligger just nu och kollar på en film som går på tv:n super skönt, gjort bort en del plugg känns det som även fast jag inte har det... måste prata med min lärare imorgon osv. aja fredag imorgon, känns skönt men kommer behöva plugga ihelgen,träffa min fina vän terese och träna.
nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs imorgon godnatt!
 

andra världskriget

hej godingar.
har suttit och skrivit för fullt på so:n, lite på no:n men behöver en sak som min lärare inte lagt ut på hemsidan än så är lite svårt att plugga på no:n.
men på so:n har jag bara andra världskriget kvar och sen är jag klar och då är det dags att lära sig allt. ska hoppa i mjuikskläderna nu och sen sätta igång igen innan jag lägger mig och kollar på tv.
vi hörs senare!
bild från ett tag sen, tar typ aldrig några bilder längre. men nu måste jag gå. puss

plugg

hej. kom hem för ett tag sen och nu ska jag plugga. no och so väntar och även spanska. och kolla igenom lite svenska saker som ska in imorgon men dom är typ klara så det är skönt!
men vi hörs senare får se om jag hinner träna idag är lite sugen på det men beror på hur mycket jag får gjort nu. puss



träning

jag och sofia satt och gjorde ingenting och sen blev det lite för kaos..hahha men kul hade vi iallafall. min fina vän!♥ nä jag har pluggat lite no och ska snart åka å träna med sofia, är inte så taggad men jag lär nog bli det när jag kommer dit. 
ska kolla runt lite på lite bloggar, tumblr, twitter osv sen byta om så vi hörs ikväll eller imorgon. 
jag älskar dig mitt hjärta
 

sofia

sitter hemma hos mig med sofia just nu. vi slutade halv tolv idag. super skönt. nu har vi ätit osv,vi ska nog ta och plugga lite snart. men vi hörs senare. ha en bra dag.
babee

godnatt

nu ligger jag i sängen och ska sova. har halvdag imorgon vilket betyder att jag slutar 12! så funderar på att dra en sväng till gymmet då jag slutat eller så får det bli en pw ute. men gymmet kändes mer lockande. hörs imorgon.
bjuder på enful och skabbig bild från idag då jag stod å väntade på bussen!



nu är det dags för plugg

tanken var att jag skulle plugga no när jag kom hem men har inte ens öppnat boken. är så jävla trött och vill bara sova... jag orkar inte plugga men nu måste jag. har som sagt prov + läxa och sen måste jag plugga spanska också och sen ska jag skriva klart en grej till svenskan som ska vara klar på fredag.
nä nu ska jag lyssna på mina älsklingar på högsta volym och plugga no innan jag ännu en  gång tar undan alla kläder som ligger i rummet. och sen ställa in allt smink i skåpet osv. vi hörs senare helt enkelt. puss
om någon vänlig människa vill ge den här underbart fina väskan till mig så är ni mer än välkomna, jag älskar den så jävla mycket!

hej

hej sitter just nu och har grund. slutar vid tre. drygt menmen, ska hämta syrran då också och sen ska jag nog plugga lite no och så. vi har prov nästa vecka + läxa den här veckan om samma sak, konstigt men sant. nu ska jag läsa lite no så jag slipper göra så mycket hemma. puss
 
så mycket kärlek till dom här människorna, tack vare dom som jag lärde känna min fina bästis elin! 

godmorgon

godmorgon.
sitter i kööket och väntar på att klockan ska gå. skulle egentligen börja 8.35 men no:n blev inställd så börjar tio istället vilket känns både skönt och lite halvdrygt. menmen. slutar vid tre idag också. är trött som tusan men vet inte varför, känns som jag sovit hur mycket som helst, men inte tillräckligt tydligen. men vi hörs senare. puss
bild från turkiet

trött

hej.
ligger just nu och kollar på tv. träningen var sjukt jobbig, spinning är kul men galet jobbigt asså och med en liten förkylning också så blir det ännu jobbigare.
men vi körde på och det var skönt att få duscha och imorgon tror jag att jag ska vila men vi får  se.
fick reda på en massa prov och skit idag så det känns drygt men snart är det jullov.
men vi hörs ha det bra puss!
 

träning

hej, skola idag och oj så trött jag var. menmen cyklade till skolan idag för första gången på hundra år och nu ska jag snart upp på cykeln ingen för att cykla till pernilla och sen förbi sofia innan vi sticker till gymmet för ett spinningpass. vi hörs senare puss och ha en bra kväll!
en bild från idag. 

skola imorgon

hej alla.
sitter och kollar på tv och håller på med datorn just nu. har sjukt tråkigt så ska snart börja dra mig mot sängen, det är ju faktiskt skola imorgon... det suger menmen sånt är livet. några veckor och sen är det jullov. okej, ganska många veckor.
men iallafall var på gymmet idag och det gick bra, kändes konstigt att inte köra ett pass men imorgon blir det nog ett cyklingpass. hoppas ni alla haft ett bra lov, det har jag,jag har ju fått varit med mina fina elin.
men nu ska jag sluta babbla så hörs vi imorgon!
åhh jag saknar turkiet och att vara brun... vill utomlands nu!!

äntligen

hej godingar. nu har jag precis dragit på mig mina träningskläder. var ett tag sen jag var på gymmet så ska bli skönt att äntligen komma it
blev bara en hemmakväll igår,skulle egentligen träffa lisa men det blev inte så. tråkigt menmen.
vi hörs senare.
bild på mig och bästis innan hon åkte hem...

lördag

hej.
tanken var att jag skulle till gymmet imorse men när klockan ringde var jag för trött för att ta mig upp så jag stannade kvar i sängen och sov ett tag till.
nu ska jag snart gå upp och göra mig klar för att träffa sofia så vi hörs senare!

ensam

är ensam hemma för första gången på 6dagar. känns förjävligt. vi lämnade elin på flygplatsen och oj vad jag kommer sakna henne.
ska iallafall se om one tree hill från början nu tills x-factor börjar. vi hörs senare!



lycklig

hej förlåt för att jag aldrig bloggade igår men orkade inte.
dagen började med kaos men tillslut så satt vi på en buss mot övik.
tåget hade blivit inställt och det blev kaos med bussarna och allt möjligt så vi blev ungefär två timmar senare till paradisbadet än vad vi tänkt men när vi väl var där så hade vi super kul. vi var 15 pers, jag, mamma,alice och elin + två familjer till och kompisar till deras barn.
det blev stressigt när vi skulle hem också så vi fick springa till tåget men vi hann och när vi kom hem var jag super trött. vi låg och chillade jag och elin och imorse vaknar jag först tio och är helt död och sen tio minuter senare vaknar jag igen och då är lisa här och då visar det sig att mamma hunnit få biljetter till one direction i maj åt oss. både mamma och lisa hade suttit med två dator och mamma hade lyckats få så i maj åker jag och min fina lisa ner till stockholm och ser våra favorit killar live! längtar så galet mycket.
det dåliga med den här dagen är att elin åker hem ikväll och jag kommer sakna henne så himla mycket...den här veckan har gått så himla fort. så ikväll efter middagen skjutsar jag och pappa ut henne till flygplatsen.
nu sitter vi och gör typ ingenting men vi hörs nog senare puss.
bjuder på en redigerad bild från skåne.